RONDLEIDING

Met collega’s, familie of vrienden of alléén, een middag of avond een ‘rondje kunst’ lopen door de prachtige villa uit 1909. Als personeelsuitje, als idee voor het vieren van een verjaardag of eenvoudig omdat u kunstliefhebber bent.

 

Deze rondleiding, van ongeveer anderhalf uur, leidt u van de serre via de woonkamer naar de keuken en zo verder door het hele huis. Onderweg ziet u circa honderd werken van verschillende kunstenaars in een natuurlijke woonomgeving. Na de rondleiding kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten in de serre of bij mooi weer in de tuin.

ZOET OF HARTIG

RONDJE KUNST

In een groep van maximaal 9 personen loopt u eerst het rondje kunst, daarna kan er in de serre of in de tuin worden genoten van koffie of thee met diverse zoete lekkernijen of een glas wijn met hartige hapjes

 

p

Prijs per persoon: 

Zoet rondje Kunst: € 17,50

Hartig rondje Kunst:€ 22,50

 

U

flyer cube gallery 2018

Naast de tijdelijke collectie hangen er ook foto’s, schilderijen, objecten van  o.a. Dan Estabrook, Teun Hocks, Risk Hazekamp, Bas Migchels, Victor Korneev, Gert Wiedmaier, Lilian Kreuzberger, Pim Palsgraaf, Robj, Ed Schouten en Jozephine Wortelboer.