Rondleiding

Met collega’s, familie of vrienden of alléén, een middag of avond een ‘rondje kunst’ lopen door de prachtige villa uit 1909. Als personeelsuitje, als idee voor het vieren van een verjaardag of eenvoudig omdat u kunstliefhebber bent. Deze rondleiding, van ongeveer anderhalf uur, leidt u van de serre via de woonkamer naar de keuken en zo verder door het hele huis. Onderweg ziet u circa honderd werken van verschillende kunstenaars in een natuurlijke woonomgeving. Na de rondleiding kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten in de serre of bij mooi weer in de tuin. Hieronder staan enkele mogelijkheden.

divider

divider

Zoet of hartig rondje kunst

In een groepje van maximaal zes personen loopt u eerst het rondje kunst, daarna kan er in de serre of in de tuin worden genoten van koffie of thee met diverse zoete lekkernijen of een glas wijn met hartige hapjes. Voor het ‘zoete rondje kunst’ vraag ik € 15,00, voor het ‘hartige rondje kunst’ € 20,00 per persoon.

Tot een maximum van twaalf mensen is het mogelijk om het rondje kunst te lopen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze in tweeën gesplitst. Eén groep begint met koffie, thee of wijn met het lekkers, terwijl de andere groep wordt rondgeleid. Na de tweede rondleiding is er gelegenheid om met de hele groep na te praten in de serre of in de tuin. In overleg is een variatie op de arrangementen mogelijk.

divider

divider

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in?

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw bericht

Graag aanvinken

divider