Advies

Komt u niet uit de keuze voor een passend kunstwerk, wilt u op een andere manier  uw kunstwerken in huis ophangen of wenst u interieur- en/of stylingadviezen, ik help u graag verder. Daarnaast is het ook mogelijk om een zoekopdracht te plaatsen of een werk in opdracht te laten maken.

divider

divider

KUNSTADVIES

U heeft een of meerdere kunstwerken thuis, maar u vindt dat ze niet helemaal tot hun recht komen? U heeft nog geen enkel kunstwerk thuis maar u zou er wel graag een willen aanschaffen? U heeft een of meerdere kunstwerken op het oog, maar u kunt zich moeilijk voorstellen hoe deze bij u thuis goed uitkomen? Al deze vragen kan Cube Gallery voor u oplossen: hoe kun je verschillende kunstwerken met elkaar combineren, hoe kom je tot een keuze, hoe en waar hang je het werk op? Ik laat in mijn huis zien hoe u deze verschillende keuzes kunt maken. Op deze website geef ik een impressie van kunst zoals die bij u thuis zou kunnen hangen. Spreekt dit u aan en heeft u behoefte aan advies dan bent u natuurlijk van harte welkom.  Komt u gerust eens langs om te kijken hoe ik werken van verschillende kunstenaars met elkaar combineer tot een onverwacht resultaat. Ook als u bij mij een kunstwerk koopt, kan ik bij u thuis komen om te adviseren waar dit het beste tot zijn recht komt.

WERK IN OPDRACHT

Heeft u een kunstwerk gevonden en het blijkt dat dit net verkocht is? U vindt het andere werk van de kunstenaar ook interessant… maar dat ‘ene’ gaat maar niet uit uw hoofd? In zo’n situatie is een ‘werk in opdracht’ een mogelijkheid. Ik kan tussen u en de kunstenaar bemiddelen en u de mogelijkheid bieden dat hij/zij een werk gaat maken in hetzelfde thema en /of met een vergelijkbaar kleurenpalet. De kunstenaar zal u dan een schets voorleggen waarmee, na uw goedkeuring, de kunstenaar dan aan de slag gaat.

divider

ZOEKOPDRACHT

U kunt bij ‘Cube Gallery’ ook een zoekopdracht plaatsen. Zoekt u werk van een hedendaagse kunstenaar of wilt u bijvoorbeeld een beeld in uw tuin? Dan kunt u dit bij mij kenbaar maken. Ik zal dan mijn netwerk aanspreken om u te helpen het werk te verwerven.

divider

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in?

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw bericht

Graag aanvinken